Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 121-es kilométerszelvényben található Petőfiszállási pihenőhelyen 2023. szeptember 15-től várhatóan 2023. október 7-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A munkálatok ideje alatt a pihenőhely – az ütemezett munkavégzésnek megfelelően – korlátozottan, az üzemanyag töltőállomás viszont változatlanul elérhető marad. Az AKA Zrt. a munkálatok okozta forgalomkorlátozások miatt a közlekedők szíves türelmét kéri.

A munkálatok előreláthatóan 2023. szeptember 15-én kezdődnek az érintett pihenőhelyen. Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 121-es kilométerszelvényben található Petőfiszállási pihenőhely a felújítási munkálatok ideje alatt részlegesen lezárásra kerül. A munkálatok ideje alatt az üzemanyagtöltő állomás elérhető marad, a személygépjármű, a busz-, és a tehergépjármű parkoló részlegesen használható. A pihenőhely területén 30 km/h sebességkorlátozásra kell számítani. A munkálatok várhatóan 2023. október 7-én befejeződnek.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

 

Sajtókapcsolat:

PResston PR

Terdik Adrienne | Ügyvezető igazgató
T + 36 1 325 94 88 | F +36 1 325 94 89 I M +36 30 257 60 08
adrienne.terdik@presstonpr.hu | www.presstonpr.hu

Accessibility