Folyamatosan zajlanak az M5-ös autópálya nyári üzemeltetési és fenntartási munkálatai. Az AKA Zrt. a munkálatok okozta forgalomkorlátozások miatt az autósok szíves türelmét kéri. A közlekedőket kérjük, hogy fokozott óvatossággal és türelemmel, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán.

A burkolatfelújítási munkálatok mellett folyamatosan zajlanak egyéb üzemeltetési és karbantartási munkálatok az M5-ös autópálya teljes szakaszán.
Burkolatfelújítási munkálatokra legközelebb Csengele térségében az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán lehet számítani. A burkolatfelújítási munkálatok előreláthatóan 2022. július 29-én kezdődnek és 2022. augusztus 10-én fejeződnek be az érintett szakaszon.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

 

Sajtókapcsolat:

PResston PR
Terdik Adrienne | Ügyvezető igazgató
T + 36 1 325 94 88 | F +36 1 325 94 89 I M +36 30 257 60 08
adrienne.terdik@presstonpr.hu | www.presstonpr.hu

Accessibility