2022. március 12. és április 7. között burkolatfelújítási munkálatokat végeznek az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán található, Kecskemét déli csomópontban és pihenőhelyen. A munkálatok ideje alatt a Kecskemét déli csomópont kihajtó ága és a pihenőhely korlátozottan lesz elérhető.

 

Kecskemét West interchange Phase I. – onramp towards Budapest, off ramp towards main road No. 52 CLOSED

Diverted routs towards Budapest and Dunaföldvár

Kecskemét West interchange Phase II. – onramp from main road No 52 towards Szeged CLOSED

Diverted routs from main road No. 52 towards Szeged

A burkolatfelújítási munkálatok az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, várhatóan három ütemben, a 90-es kilométerszelvényben lévő Kecskemét déli csomópontban és pihenőhelyen zajlik 2022. március 12 és április 7 között.
Március 12 – március 23 között a pihenőhely és a MOL benzinkút a közlekedők számára változatlan formában elérhető lesz.
Március 24 – március 29 között a benzinkút és a pihenőhely csak terelőútvonalon közelíthető meg, melyet terelőtáblák jeleznek a közlekedők számára.
Március 30 – április 4 között lezárásra kerül a csomópont kihajtó ága, így a forgalmat a Kecskemét-Nyugat csomópont irányába terelik.
Az érintett szakaszokon 40 valamint 60 km/h sebességkorlátozásra kell számítani, melynek betartását kérjük a közlekedőktől.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility