Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 90-es kilométerszelvényben található Kecskemét-Dél csomópont kihajtó ága lezárásra kerül 2021. november 23-a reggeltől várhatóan egy napra burkolatjavítási munkálatok miatt. A munkavégzés ideje alatt a csomópont és a pihenőhely nem elérhető a közlekedők számára.

Az autópálya Szeged felé vezető oldalán a Kecskemét-Dél csomópont kihajtó ágon végzett burkolatjavítási munkálatok miatt 2021. november 23-a reggeltől várhatóan egy napig a csomóponti kihajtás nem lehetséges a közlekedők számára. A csomóponti kihajtó ág zárása miatt terelőútvonal kerül kijelölésre, melyet sárga színű információs táblák jeleznek az utazók számára. A csomóponti pihenőhely ezen a kihajtó ágon keresztül nem elérhető a munkavégzés ideje alatt.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Sajtókapcsolat:

PResston PR
Terdik Adrienne | Ügyvezető igazgató
T + 36 1 325 94 88 | F +36 1 325 94 89 I M +36 30 257 60 08
adrienne.terdik@presstonpr.hu | www.presstonpr.hu

Accessibility