Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében a 99-es és 105-ös kilométerszelvények között 2021. szeptember 14-től 2021. szeptember 21-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. Az AKA Zrt. a munkálatok okozta forgalomkorlátozások miatt a közlekedők szíves türelmét kéri.

A munkálatok előreláthatóan 2021. szeptember 14-én kezdődnek az érintett szakaszon. A 99-es és a 105-ös kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt a Budapest felé tartó forgalmat az előző sávba terelik a haladó és leálló sávok zárása mellett. Az ideiglenes terelési szakaszon sárga színű terelőtáblák, valamint ragasztott útburkolati nyilak jelzik a közlekedők számára a kijelölt útvonalat. A munkálatok közlekedési csomópontot és pihenőhelyet nem érintenek.

A burkolatfelújítási munkálatok várhatóan 2021. szeptember 21-én befejeződnek, melyet követően megújult útburkolaton közlekedhetnek az úthasználók. Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani, melynek betartását kérjük a közlekedőktől. A korlátozások a Szeged felé vezető oldalt nem érintik.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

 

Sajtókapcsolat:

PResston PR
Terdik Adrienne | Ügyvezető igazgató
T + 36 1 325 94 88 | F +36 1 325 94 89 I M +36 30 257 60 08
adrienne.terdik@presstonpr.hu | www.presstonpr.hu

Accessibility