Az M5 Autópálya 85-ös kilométerszelvényében található Kecskemét Nyugat csomópontban mindkét oldalon burkolatfelújítási munkálatokat végeznek 2021. június 23-a és július 8-a között. A munkálatok ideje alatt Kecskemét Nyugat csomópont ki- és ráhajtó ágai az ütemezett munkavégzésnek megfelelően korlátozottan elérhetőek.

A munkálatok első ütemében az autópálya Budapest felé vezető oldalán a Kecskemét Nyugat csomópontál a ki- és ráhajtó ág lezárásra kerül 2021. június 23-a és június 30-a között burkolatfelújítási munkálatok miatt.

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a Kecskemét Nyugat csomópont burkolatfelújítási munkálatai alatt 2021. július 1-e és július 8-a között lezárásra kerül a csomópont ráhajtó ága.

Sebességkorlátozás mellett mindkét irányba két forgalmi sáv áll rendelkezésre az utazók számára, azonban az aszfaltozási munkálatok ideje alatt a haladósáv zárásával csak egy sávon halad a forgalom. Sárga színű terelőút táblák jelzik a közlekedők számára a kijelölt terelőútvonalakat.

Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani.

Kecskemét Nyugat csomópont I. ütem – Budapest felé felhajtó ág, 52.sz. főút kihajtó ág ZÁRVA!

Terelőútvonalak Budapest és Dunaföldvár felé közlekedőknek

Kecskemét Nyugat csomópont II. ütem – 52. sz főútról Szeged felé felhajtóág ZÁRVA!

Terelőútvonal 52.sz. főútról Szeged felé közlekedőknek.

 

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility