Az M5 Autópálya Szeged felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében a 67-es és 74-es kilométerszelvények között 2021. május 10-től 2021. május 27-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek.

A munkálatok előreláthatóan 2021. május 10-én kezdődnek az érintett szakaszon, a forgalomterelés kiépítése alatt időszakosan mindkét irányban egy-egy sávon haladhat a forgalom. A 67-es és 74-es kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt egy forgalmi sáv biztosított a Szeged irányába tartó oldalon, míg egy forgalmi sáv a szemközti oldalra kerül átterelésre, így biztosítva az autópálya kétszer kétsávos forgalmi kapacitását.

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 71-es kilométerszelvényben található tengelysúlymérő állomás 2021. május 11-e 8 órától 2021. június 8-a 20 óráig lezárásra kerül fenntartási munkálatok miatt.

A burkolatfelújítási munkálatok várhatóan 2021. május 27-án befejeződnek. A forgalomterelés elbontása alatt időszakosan mindkét irányban egy-egy sávon haladhat a forgalom. Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani.

 

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility