Az M5-ös autópályán Inárcs térségében a 37-es és 43-as kilométerszelvények közötti autópálya szakaszon 2020. november 25-től 2020. december 18-ig baleset során megsérült híd javítási munkálatait végzik. A munkavégzéshez kapcsolódó forgalom- és sebességkorlátozás az M5-ös autópálya mindkét oldalát érinti.

 A 37-es és 43-as kilométerszelvények közötti autópálya szakaszon a hídjavítási munkálatok ideje alatt mindkét irányban forgalomterelésre kell számítani. 2020. december 4-ig mindkét irányban egy-egy sávon haladhat a forgalom a Budapest felé tartó forgalom átterelése mellett. 2020. december 3-tól december 18-ig 4,20 m-es magasságkorlátozás lesz érvényben a 30-as és 43-as kilométerszelvények között a Budapest felé tartó forgalom számára 100 km/óra sebességkorlátozás mellett. 2020. december 15-től a munkavégzés befejezéséig mobil forgalomterelések mellett folytatódnak a munkálatok.

A munkálatok várhatóan 2020. december 18-án befejeződnek az érintett szakaszon. A munkavégzés ideje alatt a vonatkozó előírásoknak megfelelően 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility