Az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán a 85+400 kilométerszelvényben található Kecskemét Nyugat csomópont kihajtó ága zárásra kerül 2020. október 19-e és október 28-a között. A kihajtó ágon burkolatfelújítási munkálatokat végeznek.

A munkálatok 2020. október 19-én kezdődnek. A felújítási munkálatok ideje alatt Kecskemét-Nyugat csomópontban sebességkorlátozás mellett biztosított az autópálya kétszer kétsávos áteresztő kapacitása. A csomóponti kihajtó ág zárása miatt terelőútvonal került kijelölésre, melyet sárga információs táblák jeleznek az utazók számára. A munkavégzés várhatóan a kihajtó ág megnyitásával 2020. október 28-án befejeződik. Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility