Az M5 Autópálya Budapest felé vezető oldalán, Röszke térségében a 169-es és 174-es kilométerszelvények között 2020. június 10-től június 19-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek.

A munkálatok 2020. június 10-én kezdődnek az érintett szakaszon. A 169-es és 174-es kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt a Budapest irányába tartó forgalmat a haladó és leálló sávba terelik az előző sáv zárása mellett. Az ideiglenes terelési szakasz érinti a Röszke csomópontot és pihenőhelyet is, az M5 autópályára fel- és lehajtás a forgalomterelés teljes időszakában biztosított. A munkavégzés várhatóan 2020. június 19-én befejeződik a forgalomterelés elbontásával, ezen időszak alatt egy sávon haladhat a forgalom.

Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös Autópályán.
Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility