Az M5 Autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében a 104-es és a 110-es kilométerszelvények között 2020. június 3-tól 2020. június 13-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek.

A 104-es és 110-es kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt a Szeged felé tartó forgalmat az előző sávba terelik a haladó és leálló sávok zárása mellett. Az ideiglenes terelési szakasz érinti a Kiskunfélegyháza-Észak csomópontot, azonban az M5 autópályára fel- és lehajtás a forgalomterelés teljes időszakában biztosított az ideiglenesen kialakított forgalmi sávokon.

A munkálatok várhatóan 2020. június 13-án befejeződnek az érintett szakaszon. A munkavégzés ideje alatt a vonatkozó előírásoknak megfelelően 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes.

 

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös Autópályán.
Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility