Az M5 Autópálya Budapest felé vezető oldalán a 90-es kilométerszelvényben lévő Kecskemét Dél csomópontban és pihenőhelyen 2019. szeptember 12-től október 4-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A pihenőhely és a töltőállomás zárva tart szeptember 16-a és október 4-e között.

A munkálatok 2019. szeptember 12-én kezdődnek az érintett szakaszon. A munkálatok három ütemben valósulnak meg. Az első ütemben a pihenőhely és töltőállomás elérhető lesz a közlekedők számára, míg a második és harmadik ütemben a pihenőhelyi munkavégzés miatt 2019. szeptember 16-a és október 4-e között a pihenőhely és a töltőállomás zárva tart. A második ütemben végzett munkálatok miatt az autópályán a Budapest irányába tartó forgalom az előző sávon haladhat. A munkálatok harmadik ütemében a haladó és előző sávon haladhat a forgalom a lassító és gyorsító sávok lezárása mellett.
A munkavégzés várhatóan 2019. október 4-én befejeződik a forgalomterelés elbontásával.
Az érintett szakaszon 60 km/h sebességkorlátozásra kell számítani.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös Autópályán.
Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility