Az M5 Autópálya Budapest felé vezető oldalán, Szeged térségében a 155-ös és 160-as kilométerszelvények között 2019. július 19-től július 26-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek.

A munkálatok 2019. július 19-én kezdődnek az érintett szakaszon. A 155-ös és 160-as kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt egy forgalmi sáv, az előző sáv biztosított a Budapest irányába tartó oldalon.
A munkavégzés ezen ütemeiben a Szeged-Észak csomópontban (M43) a megszokottnál rövidebb, ideiglenesen kialakított lassító- és gyorsító sávok biztosítják a ki- és ráhajtási lehetőséget.
A munkavégzés várhatóan 2019. július 26-án befejeződik a forgalomterelés elbontásával. Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös Autópályán.
Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility