Az M5 Autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kistelek térségében a 135-ös és 141-es kilométerszelvények között 2019. június 25-től július 18-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek.

A munkálatok 2019. június 25-én kezdődnek az érintett szakaszon, a forgalomterelés kiépítése alatt egy sávon haladhat a forgalom. A 135-ös és 141-es kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt egy forgalmi sáv biztosított a Budapest irányába tartó oldalon.
A munkavégzés első ütemében a haladó sávon haladhat a forgalom; míg a második ütem alatt az előző sáv áll az utazók rendelkezésére. A munkavégzés ezen ütemeiben a kisteleki csomópontban ideiglenesen kialakított lassító- és gyorsító sávok biztosítják a ki- és ráhajtási lehetőséget.
A munkavégzés harmadik ütemében a kisteleki csomópont lezárásra kerül várhatóan 2019. július 13-a és 18-a között. A lezárás ideje alatt terelőútvonalon lehet közlekedni, melyet információs előjelző táblák jeleznek a közlekedők számára.
A munkavégzés várhatóan 2019. július 18-án befejeződik a forgalomterelés elbontásával, ezen időszak alatt egy sávon haladhat a forgalom. Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös Autópályán.
Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility