Az M5 Autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében a 80-as és 87-es kilométerszelvények között 2019. június 12-től június 23-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek.

A munkálatok 2019. június 12-én kezdődnek az érintett szakaszon, a forgalomterelés kiépítése alatt egy sávon haladhat a forgalom. A 80-as és 87-es kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt egy forgalmi sáv biztosított a Szeged irányába tartó oldalon, míg egy forgalmi sáv a szemközti oldalra kerül átterelésre, így biztosítva az autópálya kétszer kétsávos forgalmi kapacitását. A munkálatok ideje alatt a Kecskemét Északi elkerülő és a Kecskemét Nyugat csomópontok mindkét irányból elérhetőek lesznek az utazók számára. A munkavégzés várhatóan 2019. június 23-án befejeződik a forgalomterelés elbontásával, ezen időszak alatt egy sávon haladhat a forgalom. Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös Autópályán.
Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility