Az M5 Autópálya Szeged felé vezető oldalán, Balástya térségében a 145-ös és 150-es kilométerszelvények között 2019. május 21-től május 27-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek.

A munkálatok 2019. május 21-én kezdődnek az érintett szakaszon, a forgalomterelés kiépítése alatt egy sávon haladhat a forgalom. A 145-ös és 150-es kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt a Szeged irányába tartó forgalmat az előző sávba terelik a haladó és a leálló sáv zárása mellett. A munkavégzés ideje alatt Szeged irányába utazók számára kizárólag az előző sáv áll rendelkezésre az érintett szakaszon. A Balástyai csomópontnál mindkét irányból, illetve irányba biztosított a fel- és lehajtás az autópályáról ideiglenesen kialakított sávokon. A munkavégzés várhatóan 2019. május 27-én befejeződik a forgalomterelés elbontásával, ezen időszak alatt egy sávon haladhat a forgalom.
Az érintett szakaszon 60 km/h sebességkorlátozásra kell számítani.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös Autópályán.
Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Accessibility