2017.11.02
 
Burkolatfelújítás az M5-ös autópályán Ócsai csomópontjában
 
Az M5 Autópálya ócsai csomópontjában, a 30-as kilométerszelvénynél 2017. november 2-től november 17-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek az Ócsai csomópont ki- és ráhajtó ágán. A munkavégzés ideje alatt forgalomterelésre és esetleges torlódásra kell számítani a közlekedőknek.

Az M5 Autópálya Ócsai csomópontjában a Budapest felé vezető oldalon a csomópont lezárásra kerül a ki- és ráhajtó ágak burkolatfelújítása miatt 2017. november 2 és 9-e között.
Az M5 Autópálya Ócsai csomópontjában a Szeged felé vezető oldalon a csomópont lezárásra kerül a ki- és ráhajtó ágak burkolatfelújítása miatt 2017. november 10-e és 17-e között.
A közlekedők számára terelőtáblák kerülnek kihelyezésre az érintett területen és terelőutakat jelöltek ki.
A munkavégzés ideje alatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, a rendőrség, az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt. Az AKA Zrt. honlapján található tájékoztató térkép és a honlap mobileszközökre optimalizált weboldala is friss útinformációkkal segíti a közlekedőket.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

2017.09.03
 
Burkolatfelújítás az M5-ös autópályán Szeged térségében
 
Az M5 Autópálya Röszke felé vezető oldalán a 161-es és 165-ös kilométerszelvények között 2017. szeptember 3-tól szeptember 15-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A munkavégzés ideje alatt forgalomterelésre és esetleges torlódásra kell számítani a közlekedőknek.

Tovább a sajtóközleményhez >