2017.08.21
 
Burkolatfelújítás az M5-ös autópályán Szatymaz térségében
 
Az M5 Autópályán Szatymaz térségében a 149-es és 153-as kilométerszelvények között 2017. augusztus 22-től szeptember 2-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A munkavégzés ideje alatt forgalomterelésre és esetleges torlódásra kell számítani a közlekedőknek.

A munkálatok első ütemében a Szeged irányába tartó forgalmat 2017. augusztus 22-től a 149-es és 153-as kilométerszelvények között a haladó sávba terelik az előző sáv zárása mellett, majd a haladó sávi munkavégzés ideje alatt az előző sávon haladhat a forgalom. A burkolatfelújítás ideje alatt a szatymazi pihenőhely elérhető az utazók számára. A munkavégzés ideje alatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, a rendőrség, az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt. Az AKA Zrt. honlapján található tájékoztató térkép és a honlap mobileszközökre optimalizált weboldala is friss útinformációkkal segíti a közlekedőket.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.