2017.06.23
 
Burkolatfelújítás az M5-ös autópályán Balástya térségében
 
Az M5 Autópálya Budapest felé vezető oldalán a 143-as és 147-es kilométerszelvények között 2017. június 25-től július 8-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A munkavégzés ideje alatt forgalomterelésre és esetleges torlódásra kell számítani a közlekedőknek.

A 143-as és 147-es kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt a Budapest irányába tartó forgalmat az első ütemben a haladó sávba terelik az előző sáv zárása mellett. A második ütemben a haladó- és leállósávi munkavégzés alatt az előző sáv áll az utazók rendelkezésére. A második ütemben a balástyai csomópont részleges lezárásra kerül.

A munkálatok várhatóan július 8-án befejeződnek az érintett szakaszon. A munkavégzés ideje alatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, a rendőrség, az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt. Az AKA Zrt. honlapján található tájékoztató térkép és a honlap mobileszközökre optimalizált weboldala is friss útinformációkkal segíti a közlekedőket.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.