2017.06.17
 
Burkolatfelújítás az M5-ös autópályán Kistelek térségében
 
Az M5 Autópálya Budapest felé vezető oldalán a 139-es és 143-as kilométerszelvények között 2017. június 18-tól június 25-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A munkavégzés ideje alatt forgalomterelésre és esetleges torlódásra kell számítani a közlekedőknek.

A 139-es és 143-as kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt a Budapest irányába tartó forgalmat a haladó sávba terelik az előző sáv zárása mellett, így a haladó sáv áll majd az utazók rendelkezésére.

A munkálatok várhatóan június 25-én befejeződnek az érintett szakaszon. A munkavégzés ideje alatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, a rendőrség, az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt. Az AKA Zrt. honlapján található tájékoztató térkép és a honlap mobileszközökre optimalizált weboldala is friss útinformációkkal segíti a közlekedőket.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.