2017.06.06
 
Burkolatfelújítás az M5-ös autópályán Kistelek térségében
 
Az M5 Autópálya Szeged felé vezető oldalán a 138-as és 144-es kilométerszelvények között 2017.június 6-tól június 19-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A munkavégzés ideje alatt forgalomterelésre és esetleges torlódásra kell számítani a közlekedőknek.

A 138-as és 144-es kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt a Szeged irányába tartó forgalmat az első ütemben a haladó sávba terelik az előző sáv zárása mellett. A második ütemben a haladósávi munkavégzés alatt az előző sáv áll az utazók rendelkezésére. A munkálatok várhatóan június 19-én befejeződnek az érintett szakaszon. A munkavégzés ideje alatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, a rendőrség, az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt. Az AKA Zrt. honlapján található tájékoztató térkép és a honlap mobileszközökre optimalizált weboldala is friss útinformációkkal segíti a közlekedőket.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.